Cine sunt

Emilian Nedelcu - freelancer comunicare

Au trecut 13 ani de când am absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universității București. Din toți anii petrecuți în sistemul educațional, facultatea a fost perioada în care m-am simțit cel mai liber și cel mai fericit. Aici mi-am ascuțit sabia argumentului. Taie și acum ca briciul. Întorc ideile pe toate fețele și le găsesc semnificații noi la fiecare reexamniare. Asta și cred că trebuie să facă un consultant în comunicare, să ofere de fiecare dată o perspectivă originală, proaspătă și atrăgătoare a business-ului pe care-l consiliază.

După ce am terminat facultatea a urmat o experiență de peste nouă ani în publishing, incluzând ziare, reviste, publicații de specialitate și proiecte online.

De câțiva ani am intrat într-un teritoriu care la început mi s-a părut al nimănui: Freelancingul. Sunt pe cont propriu, iar acest statut îmi permite să fiu flexibil și să mă concentrez eficient la prioritățile clienților.

Mă simt confortabil când scriu și editez, sunt o persoană organizată și mă documentez riguros. Îmi place să învăț lucruri noi și vreau să mă implic în proiecte bine gândite, cu strategie editorială.

În ultimii doi ani am fost vocea Fundației Vodafone România pe blog și pe contul oficial de Facebook.

De peste cinci ani am creat una dintre cele mai frumoase comunități online din România, al cărei sediu central este Biciclistul.ro.

Toate detaliile legate de cariera mea pot fi găsite pe profilul LinkedIn.